A sada mi izdajemo naš stan :) – IZDATO

sublease

I kako sam rekla u novom postu ću više pričati o detaljima stana. Mi smo rešili da se selimo i sada jedino ostaje da nađemo nekoga za stan, odnosno da preuzme naš lease. “Samo“ to 🙂

Ako imate nekoga u Chicagu da znate da traži stan molim vas prenesite ili još bolje ako ste vi ovde, a tražite stan, onda svratite do nas da pogledate. Naš stan je jednosoban, renoviran, prostran i svetao.. Nalazi se u Edgewater kraju, ulica Sheridan and Glenlake, zgrada je starija gradnja ali je besprekorno čista i komšije su veoma prijatne, mi smo prezadovoljni zaista…Sa svim troškovima nas izađe 1245$, plus struja koliko potrošite ( nama je do 30$ ), ali to je zaista individualno… U ovaj iznos od 1245$ ulazi renta koja je 1195$, plus 50$ utility fee koji obuhvata vodu i grejanje.

Ako ste čitali predhodne postove znate koliko smo hvalili ovaj kraj, zaista je sve na dohvat ruke, prevoz savršeno funkcioniše, u samom centru grada ste za 20min autobusom koji mi preferiramo više nego metro. Ukoliko niste čitali evo citiraću sebe i prekopirati taj deo 🙂

“Naš stan je u Edgewater kraju, baš gde smo i želeli, 20min od centra grada expres autobusom (metroom oko 25-30min), jednosoban, 50ak kvadrata, svetao, renoviran pre nego što smo se uselili, nije namešten ali ima veliki frižider, šporet, mikrotalasnu, mašinu za pranje sudova, što je kod njih uobičajeno za prazne stanove, videćete već na slikama kako budete pretraživali oglase. Nalazi se preko puta velike plaže, staze za trčanje koja ide skroz do centra grada. Takođe smo pazili da u okolini imamo razne prodavnice ( i naše proizvode ), fitnes centar, metro. Dosta naših prijatelja živi u ovom kraju i kada sve sagledate malo je reći da smo prezadovoljni. Ma to je to, meni plažu ništa drugo ne može da zameni.”

Kada je u pitanju sublease, nema razlike u odnosu na proces koji smo mi prošli, dakle sve je isto, proverava vam se credit score, ako vi to nemate onda možete da nađete co-signera i to je to, u roku od 2 dana se dobije odgovor da li ste prošli aplikaciju ili ne. Za move-in fee ću da proverim, nisam sigurna da li i  to mora da se plati… Naš lease važi do Aprila sledeće godine, s’ obzirom da biste ga vi samo preuzeli isto bi važilo i za vas.

Ukoliko ste zainteresovani da pogledate stan ili da vam pošaljem slike na mail javite mi se OVDE.

 

(foto: pixabay.com)

Podeli Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *