Ukida se Zelena Lutrija ???

UkidanjeLutrije

Ćaos drugari, ne znam da li ste čitali, ali evo ja sam sada dobila informaciju od drugarice koja radi u jednoj Work and Travel agenciji da se zelena karta ukida.

U svim novinama piše da je pokrenut proces, odnosno Trump je danas podneo zahtev za momentalno ukidanje lutrije, takođe i celog lanca kako on kaze, a misli se na to da oni koji su dobili zelene karte preko lutrije ne mogu porodici da urade papire. On već duže vreme pominje da bi ukinuo lutriju, ali nije imao konkretan razlog, mislim da je samo čekao da se nešto desi i eto pre neki dan se desio napad u New York-u, taj napadač je došao u Ameriku putem zelene lutrije, što je Trampu dalo povoda za hitno ukidanje.

Infrmacija je površna, ali ovaj put je zaista otišlo malo dalje, odnosno predato je na razmatranje pa sam mislila da nije loše da napišem post o tome, da budete upoznati i da možete da pratite situaciju. Pišite mi ako i vi znate ili ste pročitali nešto slično na ovu temu.

Ovo je link gde možete da vidite šta je Tramp rekao o svemu tome

https://www.cnbc.com/2017/11/01/trump-will-ask-congress-to-end-green-card-lottery-program.html

 

 

(Izvor: cnbc.com, foto: pixabay.com)

Podeli Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

You may also like...

4 Responses

 1. Steve says:

  Nadam se da je neće ukinuti. Mislim da će samo pooštriti kontrolu i postati izbirljiviji. Green Lottery je za USA fantastična reklama. Mislim (i nadam se) da im ne ide u prilog da se toga odreknu.

  • Marijana says:

   Ne verujem ni ja da ce ukinuti, treba njima lutrija zbog mnogo cega.. videcemo, znam samo da nikada ranije nije otislo ovako daleko, cak do Senata, to me malo brine…Drzimo fige da sve bude ok na kraju

 2. Pollex says:

  Marijana, piši nam kako ti ide dalje život u USA ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *